Skip to content
Kuvassa kolme henkilöä pelaa korttia.
3.11.2023 | Tapahtumat

Well Played kutsuu elämykselliseen iltapäivään

– Halusimme tarjota RoboAI:n yhteistyökumppaneille ja sidosryhmille mahdollisuuden tutustua avautuvaan Peliselliin ja RoboAI:n toiminnallisiin rasteihin sekä nostaa lasillisen pikkujoulujen kunniaksi, iloitsevat järjestäjät Sari Merilampi ja Janika Tommiska.
Kuvituskuva.
30.3.2023 | Tapahtumat

RoboAI-viikko 2023: Kohti älykästä tulevaisuutta

Millä kaikilla eri tavoilla ohjelmistotekniikkaa ja data-analytiikkaa hyödynnetään niin terveydenhuollossa, matkailualalla, uuden liiketoiminnan luomisessa kuin maataloudessa? RoboAI-viikon 21. huhtikuuta päättävä Älykkäät järjestelmät -tapahtuma avaa Tampereen yliopiston Porin yksikön tekemää tutkimusta ohjelmistotekniikan ja data-analytiikan parissa sekä yritysyhteistyötä.
Lähikuvaa hitsauksesta.
2.3.2023 | Tapahtumat

RoboAI-viikko 2023: NEXT2023 – konkretiaa ja kokemuksia tuottavuuden parantamiseen ja tuotannon modernisointiin

RoboAI-viikon keskiviikon NEXT2023-päivä pureutuu tuottavuuden parantamiseen ja tuotannon modernisointiin tuomalla osallistujille aimo annoksen teknologiatietoa ja käytännön kokemuksia. Teollisen tuotannon kilpailukykyyn voi vaikuttaa merkittävästi parantamalla tuottavuutta esimerkiksi tuotannon modernisoinnin kautta, pohjustaa RoboAI-tutkimuspäällikkö Pekka Suominen.