Etsi
SAMK kuvataide Miikka Vettenranta Tyhjapaat Empty Heads Detail
16.10.2018 | Kuvataide

Kuukauden kuvassa Miikka Vettenranta: Tyhjäpäät

– Koen onnistuneeni siinä vaiheessa, kun teokseni herättää ajatuksia ja tuntemuksia, positiivisia tai negatiivisia. Mitäänsanomattomuus on pahinta kritiikkiä, sanoo kiviartesaani ja kuvataiteilija Miikka Vettenranta. Hänen töissään näkyy rakkaus kiveen ja kiinnostus eri materiaalien yhdistämiseen.
2.10.2018 | Kuvataide

Opettajien taidetta esillä Raumalla

SAMKin kuvataiteen opettajat Ulla Karsikas, Hannele Rosenbröijer, Petri Rummukainen ja Heli Ryhänen pitävät ryhmänäyttelyn Rauman Taidemuseossa 6.10.2018–27.1.2019. Krrr...
SAMK Liisa Lehtimaki Heat 1
27.9.2018 | Kuvataide

Kuukauden kuvassa Liisa Lehtimäki: Heat

Tarkoituksenani on herättää katsojan mielenkiinto uros- ja naarashirven välisellä yhteydellä. Yhteys on matka alkukantaiseen maailmaan. Veistos kestää hirven iän, kirjoittaa SAMKista kesällä valmistunut kuvataiteilija Liisa Lehtimäki teoksestaan.
Merja Osanen ja kolmiosainen maalaus "Jokin aavistus elämästä", kasvipigmentti tempera ja valkoinen öljyväri kankaalle.
29.8.2018 | Kuvataide

Luonnon aarteet väreinä maalauksissa

Kuvataiteilija Merja Osanen maalaa itse tehdyillä väripigmenteillä, joista yksi on kirsikankivistä hiillostettu musta. ”Musta tuntuu” -näyttely on esillä Porin kampuksen Taidekäytävällä syyskuun loppuun asti. – Maalaaminen luonnon aarteesta omin kasvivärein on minulle läsnäoloa tässä hetkessä, taiteilija kertoo.