Etsi

Toimari: Kokeilun lähtökohtana aina tunnistettu tarve uudistukselle

– Olen ollut jo pitkään sillä kannalla, että nykyisenkaltaisista pääsykokeista tulisi niin pitkälti kuin mahdollista luopua. SAMKin aiemmasta suoravalintaa koskeneesta kokeilusta saadut kokemukset ovat olleet erittäin positiivisia, kirjoittaa SAMKin toimitusjohtaja ja rehtori Juha Kämäri blogissaan.

26.9.2016 | Teksti: Anne Sankari

Parastaikaa on kokeilussa aivan uusi innovaatio korkeakoulutasolla – valintakurssi, jonka perusteella valitaan opiskelijat Huittisista käsin toteutettavaan tradenomitutkinnon monimuotokoulutukseen. Kokeilussa oleva valintakurssi on tutkintoon kuuluva 5 opintopisteen laajuinen verkko-opintojakso, jonka aiheena on tradenomin oikeustieto.

Tarkoitus on jatkaa kokeilua kevään 2017 yhteishaussa.

Lue koko teksti Toimarin lokista.

Lisää aiheesta

| Liiketoiminta

Pääsykoe uudistui SAMKissa − Liiketalouden valintakokeen voi tehdä verkossa ja suorittaa samalla opintojakson

Uudistunut hakumenettely koskee Liiketalouden monimuotokoulutusta (aikuiskoulutusta). Myös uuteen Yrittäjän koulutusohjelmaan haetaan valintakurssin avulla.

Uusimmat

Kansi 2017 D 3 SAMK YAMKsymposium Digiavaimia
| Hyvinvointi ja terveys

Satakunnassa kehitetään digitaalisuutta hyvinvointipalveluihin

Robotiikka, tekoäly, analytiikka, pelillisyys, design, taiteen ja teknologian kohtaaminen. Mitä tarpeita on nyt ja tulevaisuudessa? Miten tavalliset käyttäjät ja SAMKin yhteistyökumppanit ovat olleet mukana digisovellusten kehittämisessä? Miten nämä ratkaisut on koettu ja mitä niistä on saatu? Tätä puidaan uudessa julkaisussa ja symposiumissa perjantaina 17.11.

SAMK sosiaalisessa mediassa