Etsi

SAMKilainen kasvo: Alberto Lanzanova – Kulttuuri-intoilija

Suomessa vietetyt kolme vuotta ovat jättäneet jälkensä SAMKin kansainvälisten asioiden sihteeri Alberto Lanzanovaan, 30. Hän kokee olevansa jo enemmän suomalainen kuin italialainen.

18.10.2017 | Teksti: Petra O'Rourke | Kuva: Petra O'Rourke

Alberto Juttuun

– Olen italialaiseksi hyvin vahvasti omaa tilaa ja aikaa arvostava ihminen, Suomessa saan olla vapaammin oma itseni, Alberto kertoo. Hän opiskeli Bergamon yliopistossa viestintätieteitä, päätti lähteä Poriin työharjoitteluun ja kokea Suomen. Hän jäi sille tielleen.

Lue sympaattisen Alberton haastattelu englanniksi.

Lisää aiheesta

| SAMK

SAMKilainen kasvo: Sanna Mäenpää – voimanainen arkistonhoitajan vaatteissa

– Arkistonhoitajan työ voi olla välillä hyvin fyysistä. Stereotypinen käsitys heiveröisestä arkistotädistä ei välttämättä pidäkään paikkansa. Toki se vaatimus tulee sähköisessä maailmassa pikkuhiljaa muuttumaan, kertoo huhtikuussa työnsä aloittanut arkistonhoitaja Sanna Mäenpää.
Mikko Lehtonen
| Liiketoiminta

Samkilainen kasvo: Mikko Lehtonen vaikuttaa alueella

SAMKin lehtori Mikko Lehtonen kuvaa itseään vahvasti yrittäjähenkiseksi. Nyt hän auttaa yrittäjiä Kivijalka Kuntoon! -hankkeessa.

Uusimmat

Kansi 2017 D 3 SAMK YAMKsymposium Digiavaimia
| Hyvinvointi ja terveys

Satakunnassa kehitetään digitaalisuutta hyvinvointipalveluihin

Robotiikka, tekoäly, analytiikka, pelillisyys, design, taiteen ja teknologian kohtaaminen. Mitä tarpeita on nyt ja tulevaisuudessa? Miten tavalliset käyttäjät ja SAMKin yhteistyökumppanit ovat olleet mukana digisovellusten kehittämisessä? Miten nämä ratkaisut on koettu ja mitä niistä on saatu? Tätä puidaan uudessa julkaisussa ja symposiumissa perjantaina 17.11.

SAMK sosiaalisessa mediassa