Etsi

Monen e-kirjan lukeminen muuttui – näin käytät uudistunutta Ellibs-palvelua

SAMKin kirjaston tarjoamien Ellibs-palvelun e-kirjojen lukeminen vaatii nyt käyttäjätunnuksen tekemisen.

12.12.2016 | Teksti: Harri Salminen

Ellibs-kirjasto

Ellibs-palvelu on uudistunut. Uusi verkkopalvelu on entistä selkeämpi ja monipuolisempi. Voit lukea useita e-kirjoja nyt suoraan selainohjelmassa tarvitsematta ladata kirjaa omaan laitteeseen. Uutta on myös mahdollisuus varata e-kirja.

Kirjasto on hankkinut SAMKin opiskelijoille ja henkilöstölle runsaasti e-kirjoja Ellibs-palvelusta. Näet e-kirjat menemällä Ellibs-palveluun. Kirjoihin on linkit myös Finnassa. Joukossa on useita kurssikirjoja.

Ellibs-palvelun e-kirjojen lukeminen vaatii nyt oman käyttäjätunnuksen luomisen

Uutena asiana e-kirjojen lukeminen ja lataaminen omaan laitteeseen vaatii nyt oman käyttäjätunnuksen tekemisen palveluun. Omalla tunnuksella kirjautumisen jälkeen saat kirjat luettavaksesi.

Vanhaan tapaan e-kirjan lataaminen omaan tietokoneeseen vaatii ilmaisen ohjelman Adobe Digital Editions, joka on eri ohjelma kuin tavallisten pdf-tiedostojen lukemiseen käytetty Adobe Reader. Tablettiin tarvitaan Bluefire-sovellus. Nämä ohjelmat ovat olleet tarpeen useissa e-kirjapalveluissa aikaisemminkin.

Lue tarkemmat ohjeet Finnan Ohje-valikosta Ellibs-sivulta.

E-kirjan lataaminen omaan tietokoneeseen vaatii ilmaisen ohjelman Adobe Digital Editions, joka on eri ohjelma kuin tavallisten pdf-tiedostojen lukemiseen käytetty Adobe Reader.

Lisää aiheesta

E-kirja

E-kirjat yleistyvät – parannettavaa riittää silti

Korkeakouluopiskelijoista ja -opettajista valtaosa on lukenut opintoihin liittyviä e-kirjoja, kertoo tuore kysely. Opiskelijat ja opettajat katsovat, että e-kirjat helpottavat ja nopeuttavat opintoja....
Sanoma Pro -digikirja

Sanoma Pron digikirjoja opiskelijoille ja opettajille

SAMKin kirjasto pilotoi Sanoma Pron kanssa digikirjojen tarjoamista opiskelijoille ja henkilöstölle lukuvuonna 2016–2017.   SAMKin kirjasto jatkaa viime lukuvuonna aloittamaansa Sanoma Pro...

Uusimmat