Etsi

Agora-salista on moneksi

Uuden rakentuvan SAMK-Kampus Porin keskiössä toimii 880-neliöinen tilava ja varustelultaan korkeatasoinen sali, joka muuntuu moneen eri tarkoitukseen. Mikä sali se oikein on, ja millaisissa tilaisuuksissa sitä käytetään? TKI-assistentti Nadja Eckhardt vastaa usein kysyttyihin kysymyksiin.

12.10.2016 | Teksti: Anne Sankari

Agora havainnekuva
Havainnekuva. SAMK-kampus Pori on rakenteilla.

Mikä Agora-sali on?

Tasalattiatila mahdollistaa esteettömän ja häiriöttömän liikkumisen ja siinä on helppo järjestää erityyppisiä tapahtumia. Esteettömyys on huomioitu koko kampuksella.

Salissa on nykyaikainen kokousteknologia ja tasokas äänentoisto, jotka takaavat toimivan ja laadukkaan kokonaisuuden. Valaistuksen ja av-järjestelmän avulla saliin saadaan luotua haluttu tunnelma. Sali voidaan jakaa moottoroiduilla seinillä kolmeen osaan.

Millaisiin tilaisuuksiin se on omiaan?

Seisten saliin mahtuu 1500 henkilöä, istuen 1300 ja pöytäjärjestelyistä riippuen 350–500 bankettimuotoon. Sali soveltuukin näin ollen moneen käyttötarkoitukseen, kuten konferenssiin, seminaariin, yhtiökokoukseen, järjestön vuosijuhlaan tai gaalaillalliseen.

Nettiin striimattavat livelähetykset ja monikameratuotannot mahdollistavat Agora-salissa järjestettävään tapahtumaan osallistumisen mistä tahansa.

Järjestettäviin tapahtumiin voidaan helposti yhdistää räätälöidysti palveluita, esimerkkeinä hyvinvointiteemat tai opetus- ja tutkimuslaboratorioiden ja näyttelytilojen hyödyntäminen. Käytössämme on myös paljon reippaita ja osaavia opiskelijoita usealta alalta, joita voimme hyödyntää tapahtumajärjestämisessä ja samalla tarjota heille arvokasta oppimiskokemusta käytännön tekemisen kautta. Esimerkkeinä mainittakoon hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä mittauksia ja testauksia, tapahtumaisännöintiä ja kielipalveluita yli kymmenellä kielellä.

Seisten saliin mahtuu 1500 henkilöä, istuen 1300 ja pöytäjärjestelyistä riippuen 350–500 bankettimuotoon.

Mihin SAMK sitä itse käyttää?

Korkeakouluna ykkösasiamme on opetus ja se näkyy myös tilan käytössä. Salissa on päiväsaikaan paljon erilaisten liikuntaryhmien ohjausta. Käytämme sitä varmasti myös henkilöstömme tapahtumiin ja yrityksille järjestämiimme seminaareihin.

Kuka sitä voi vuokrata?

Fokuksemme ovat yli 200 henkilön tilaisuudet, sillä emme halua kilpailla alueen yritystoiminnan kanssa.

Mihin sitä ei vuokrata?

Tilaa ei ole rakennettu akustiikaltaan konserttisaliksi, joten siinä tulee käytännön haasteita vastaan. Myöskään raskaamman luokan messuja emme järjestä. Muuten emme ole tehneet tarkempaa rajausta, vaan toivotamme kaikki halukkaat tervetulleiksi.

Joko voi varata? Mistä alkaen sitä voi vuokrata?

Ensimmäisiä tapahtumia Agora-saliin voimme järjestää SuomiAreena-viikolla.

Jos on kiinnostunut, mitä pitää tehdä? Mistä voi varata?

Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen ja suunnitellaan onnistunut tapahtuma juuri teidän tarpeisiinne! Vastaamme numerosta (02) 623 4800.

 

Vastaajana Nadja Eckhardt

 

Jos olet kiinnostunut salin vuokraamisesta, ota yhteyttä p. (02) 623 4800.

 

12.10.2016 | Teksti: Anne Sankari

Lisää aiheesta

SAMK-Kampus Pori ilkokuva
| SAMK

Porin kampus elää jo nyt

SAMK muuttaa Porissa uudelle kampukselle toukokuussa 2017. Kampus työllistää monia samkilaisia jo nyt. ”Haastavaa ja mielenkiintoista” on usein kuultu sanapari.
Aurinkopaneeli kuv Petri Lahde
| Energia

SAMKin Porin kampukselle uudet kiinnostavat aurinkosähköjärjestelmät

Uudelle SAMK-kampukselle Poriin tulee erilaisia aurinkosähköjärjestelmiä, joiden yhteisteho on noin 30kW. Tuotetulla energialla pystyisi kattamaan 450 neliömetrin suuruisen omakotitalon vuotuisen kokonaisenergiatarpeen. Järjestelmät ovat sekä opetus- että tutkimuskäytössä.

SAMK sosiaalisessa mediassa