Etsi

Kieli- ja käännöspalvelut

Tarjoamme eri alojen käännöspalvelua sekä yksityisille että yrityksille. Kääntäjämme hallitsevat laaja-alaisesti useiden eri alojen erikoissanaston. Voimme toimittaa esimerkiksi englannin ja ruotsin käännöksiä (suomi–englanti–suomi, suomi–ruotsi–suomi) nopealla aikataululla ja kilpailukykyiseen hintaan. Määrittelemme hinnan ja työhön tarvittavan ajan käännettävän tekstin sanamäärien ja vaativuustason pohjalta. Kielipalveluidemme vahvuuksia ovat ammattitaito ja toimitusvarmuus. Olemme erikoistuneet tekniikan, liiketalouden, merenkulun, sosiaali- ja terveysalan ja kuvataiteen erikoisteksteihin.

Käännämme esim. päättötöiden ja pro gradujen tiivistelmiä englanniksi, erilaisia esitteitä ja muuta viestintämateriaalia, jossa erikoisalojen kielen hallinta on tärkeää. Meiltä voit tilata myös oikolukua ja esim. esityksen tai puheen editointia ja muokkausta, jossa esityspaikan kulttuurikonteksti on otettu huomioon.

Hinnasto

Käännökset: Päättötöiden tiivistelmät 74,40 €. Muut käännökset alkaen 74,40 €/ns. kääntäjän sivu = 1560 merkkiä välilyönnit mukaan luettuina. Erikoisalojen teksteistä teemme tarjouksen erikseen.
Editointi: 74,40 €/h

Yrityskoulutus

Ammattitaitoiset opettajamme pitävät räätälöityä kielikoulutusta yrityksille eri kielissä. Lisäksi tarjoamme esimerkiksi esiintymiskoulutusta englanninkielisten tuote-esittelyjen tehostamiseksi ja kulttuurienvälisen viestinnän koulutusta.

 

Lisätietoja:

Lehtori
Tuija Huokkola,
044 710 3452
etunimi.sukunimi@samk.fi

Anna meille palautetta