Etsi

Johtoryhmä

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@samk.fi

Juha Kämäri

Juha Kämäri

Rehtori, toimitusjohtaja
Blogi: Toimarin loki
Twitter: @jkkamari

Maatalous- ja metsätieteiden tohtori, dosentti Juha Kämäri tuli SAMKin palvelukseen vuonna 2011 Suomen ympäristökeskuksen tutkimusjohtajan tehtävästä. Hän on urallaan toiminut mm. vuoden vt. professorina Helsingin yliopistossa sekä eri jaksoissa noin kolmen vuoden ajan tutkijana kansainvälisessä sovelletun systeemianalyysin tutkimuslaitoksessa (IIASA) Itävallassa. Hänen tutkimusalansa on laajan mittakaavan ympäristöongelmien mallintaminen.

Cimmo Nurmi

Cimmo Nurmi

Vararehtori, TKI-palvelut
Blogi: Lentopeliä ja läpisyöttöjä

Sovelletun matematiikan tohtori, dosentti Cimmo Nurmi on toiminut SAMKissa tutkimusjohtajana vuodesta 2005 lähtien. Hän on aiemmin työurallaan toiminut mm. vakuutusmatemaatikkona ja IT-tehtävissä. Nurmella on kokemusta usean yrityksen toimitusjohtajuudesta ja hallitustyöskentelystä. Hänen tutkimusalansa on laskennallinen älykkyys.

palojarvi-jyrki

Jyrki Palojärvi

Johtaja, talous- ja hallintopalvelut

Kauppatieteiden maisteri Jyrki Palojärvi aloitti SAMKissa marraskuussa 2016. Tätä ennen hän oli Kankaanpäässä toimivan Clothing Plus -yhtiön talousjohtaja ja osakas. Hän on toiminut myös konsernin emoyhtiön sekä tytäryhtiö Clothing Plus Hong Kong Ltd:n hallituksen jäsenenä sekä kiinalaisen tytäryhtiön supervisorina. Aiemmin hän on toiminut Pricewaterhousecoopers Oy:n Porin yksikön johtajana ja KHT-tilintarkastajana sekä Reima Groupin talousjohtajana ja osakkaana.

 

timo_mattila

Timo Mattila

Johtaja, palveluliiketoiminta-osaamisalue

Varatuomari Timo Mattila on työskennellyt SAMKissa vuodesta 2002 yritysjuridiikan opettajana, lehtorina ja koulutusjohtajana. Hän on toiminut juridisissa tehtävissä myös yksityisellä ja julkisella sektorilla työntekijänä sekä yrittäjänä.

petteri_pulkkinen

Petteri Pulkkinen

Johtaja, teknologia-osaamisalue

Tekniikan tohtori Petteri Pulkkinen on työskennellyt SAMKissa vuodesta 2009 alkaen sähkötekniikan yliopettajana ja koulutusohjelmajohtajana. Tätä ennen hän työskenteli Tampereen teknillisessä yliopistossa tutkijana ja opettajana. Hänen tutkimustyönsä keskittyi prosessiteollisuuden tuotannon optimointiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tiina Savola

Johtaja, hyvinvointi ja terveys -osaamisalue

Valtiotieteiden maisteri, sosionomi (AMK) Tiina Savolan vastuualueella ovat terveys- ja hyvinvointialojen sekä kuvataiteen koulutukset ja niihin liittyvä tutkimus- ja kehittämistoiminta. Savola on tullut SAMKiin vuoden 2017 alussa.

jaana_vase

Jaana Vase

Johtaja, logistiikka ja meriteknologia -osaamisalue

Filosofian maisteri Jaana Vase on työskennellyt SAMKissa vuodesta 1997 erilaisissa johtotehtävissä, viimeksi koulutusjohtajana. Hän on toiminut myös aikuiskoulutuksen apulaisrehtorina, aikuiskoulutusjohtajana sekä lehtorina.

Anna meille palautetta

Anna palautetta

Löysitkö etsimäsi? Anna ruusuja tai risuja nettisivuistamme. Pyrimme alati kehittämään sivujamme, jotta voimme palvella käyttäjiämme paremmin. Siirry palautelomakkeeseen klikkaamalla alta.

Palautelomakkeeseen