Etsi

Kampukset

Satakunnan ammattikorkeakoululla on viisi kampusta neljässä kaupungissa: Porissa Tiedepuiston ja Tiilimäen kampukset, Raumalla  SAMK-kampus Rauma, Taidekoulun kampus Kankaanpäässä ja Kuninkaisten kampus Huittisissa. Porin uusi yhteinen kampus valmistuu kesäksi 2017.

tiedepuisto2

Tiedepuisto ja Tiilimäki Porissa

Sosiaali- ja terveysalan opetus sijaitsee Tiilimäellä ja tekniikka, tietojenkäsittely, liiketalous ja matkailu Tiedepuistossa. Suurin osa SAMKin hallinnosta ja muun muassa hakutoimisto on Tiedepuistossa. Kaikki muuttavat uudelle kampukselle keväällä 2017.

Tuleva SAMK-kampus Pori

kampus rauma Kuva: Teemu Granström

SAMK-Kampus Rauma

Rauman kampus uudistettiin vuonna 2016. Raumalle on keskittynyt kansainvälinen kauppa, logistiikka ja merenkulku – SAMKin organisaation neljästä osaamialueesta juuri Logistiikka ja meriteknologia.

kankaanpaa5

Taidekoulun kampus

Taidekoulun kampuksella opiskellaan kuvataiteen AMK- ja ylempi AMK-tutkinto-opinnoissa. Kuvataiteilijat voivat suuntautua maalaukseen, kuvanveistoon, grafiikkaan tai esitystaiteeseen.

huittinen

Kuninkaisten kampus

Kuninkaisten kampus Huittisissa on suositun liiketalouden aikuiskoulutuksen, muun muassa julkishallinnon ja oikeudellisten tradenomiopintojen, kotipesä. Täällä on kehitetty SAMKin verkko-opetuksen konsepti HILL, ja opiskelu tapahtuu pääosin verkoissa.

SAMKin kirjasto on Satakunnan suurin tieteellinen kirjasto, kaikkien käytettävissä.

Kampuskirjastojen yhteystiedot ja aukiolot

Anna meille palautetta