Etsi

SAMK-kampus Pori tapahtumapaikkana

SAMKin kampus Porin Agora-salissa ja Atrium-aulatilassa voidaan järjestää suuria konferensseja, seminaareja, vuosijuhlia ja gaalailtoja monipuolisessa ja elämyksellisessä ympäristössä.

Elämyksellinen ympäristö – monien mahdollisuuksien tilat

Agora-sali on Porin ja lähialueen suurin yksittäinen kokoustila. Saliin mahtuu 500–1000 henkilöä pöytä- ja salijärjestelystä riippuen.

Kampuksen keskiössä toimiva Agora-sali ja valoisa Atrium mahdollistaa niin kansainväliset konferenssit kuin kansalliset seminaarit. Sali ja sen ympäristö tarjoavat inspiroivat ja toimivat puitteet muun muassa yhtiökokouksille, järjestön vuosijuhlille tai gaalaillallisille.

Koko kampuksella ja katutasolla sijaitsevan salin suunnittelussa on huomioitu esteettömyys. Tasalattia mahdollistaa esteettömän ja häiriöttömän liikkumisen.

Tiedustelut:
p. 044 710 3163 / Nadja Eckhardt
p. 044 710 3870 / Satu Schrey
p. 044 710 3371 / Cimmo Nurmi

SAMK Vihkiäiset

Nykyaikainen teknologia ja livelähetykset

Nykyaikainen kokousteknologia sekä tasokas äänentoisto takaavat toimivan ja laadukkaan kokonaisuuden. Nettiin striimattavat livelähetykset ja monikameratuotannot mahdollistavat tapahtumaan osallistumisen mistä tahansa.

Salin valaistus- ja av-järjestelmän avulla saadaan luotua haluttu tunnelma. Lava suunnitellaan ja toteutetaan tapahtuman luonteen ja toiveiden mukaan.

Salissa on käytetty äänensiirtojärjestelmänä induktiosilmukkaa, joka myös on ainoa kansainvälisesti standardoitu ja kaikkien kuulolaitevalmistajien tukema järjestelmä. Tilassa on standardinmukainen kuuluvuuskartta, josta näkee paikat, joissa kuulee hyvin. Kartta löytyy myös osoitteesta https://kuulokuvat.fi/view/318/335/551.

Kampuksella on käytettävissä nykyaikainen gigabitin (1000 Mbit/s) langallinen ja langaton verkko.

Jos tarvetta on pienemmällä tilalle tai tapahtuma vaatii useampaa tilaa, voi Agora-salin jakaa kolmeen osaan, joissa kaikissa on itsenäiset esitys- ja äänentoistolaitteistot. Salin lisäksi työskentelyyn pienemmissä ryhmissä ovat käytettävissä kampuksen erikokoiset kokous- ja ryhmätyötilat (yhteensä 28 erilaista tilaa).

Juvenes ravintolapalvelut

Hyvä ruoka ja oheispalvelut kruunaavat tapahtuman

Tapahtumiin voi helposti yhdistää koko kampuksen tarjoamat räätälöidyt palvelut – ravintola- ja hyvinvointipalveluista opetus- ja tutkimuslaboratorioiden ja näyttelytilojen hyödyntämiseen. Lava ja tanssilattia suunnitellaan ja toteutetaan tapahtuman luonteen ja toiveiden mukaan. Tapahtumaemännät ja -isännät ovat käytettävissä 10+ eri kielellä.

Hotellit ja Porin kaupungin monipuoliset palvelut ovat kävelymatkan päässä.

Agora-sali ja Atrium – tilavuokraus

Hinta määräytyy tilatarpeiden, oheispalveluiden sekä tarvittavan tekniikan ja henkilökunnan mukaan.

Tiedustelut:
p. 044 710 3163 / Nadja Eckhardt
p. 044 710 3870 / Satu Schrey
p. 044 710 3371 / Cimmo Nurmi

Ota yhteyttä, niin autamme teitä tekemään ainutlaatuisen ja kustannuksiltaan sopivan tapahtuman.

 

SAMK vihkiäiset 2017

Agora-sali

 • koko: 38 m x 22 m
 • seminaari: 1000 hlöä
 • gaala: 500 hlöä

Varustelu mm.

 • muunneltavat lavaratkaisut
 • videotykit, moottoroidut valkokankaat
 • tasokas äänentoisto ja valaistus, spottivalot
 • langattomat mikit, headsetit
 • langaton nettiyhteys
 • ravintolapalvelut

Muut tilat

 • Atrium-aula
 • 16 neuvottelu- ja 12 ryhmätyötilaa (6–60 hlöä)
 • useita muunneltavia yli 100 m² tiloja

Salin pöytäkartta (pdf)

Ilmakuva

Kampusalue elokuussa 2017. Tiedustelut: 044 710 3163

Julkisilla kulkuneuvoilla perille asti

Kampukselle on helppo tulla joko omalla autolla tai julkisia kulkuneuvoja käyttäen. Asema-aukiolle sijoittuu myös matkakeskus (rautatieasema ja linja-autoasema). Lentokenttä on kampuksen läheisyydessä (etäisyys autolla n. 3 km, kävellen alle 2 km).

Anna meille palautetta