Porin Rakennus- ja LVI-messut 19.-20.3.2016

PORIN RAKENNUS- JA LVI- MESSUT 19.–20.3. 2016

TAPAHTUMAN NETTISIVUT

Perinteikkäät Porin Rakennus- ja LVI-messut järjestetään maaliskuussa tutussa ympäristössä, Porin Karhuhallissa. Jo kaiken kaikkiaan 43. Rakennusmessut on yksi Suomen isoimmista opiskelijaprojekteista, jossa alalle valmistuvat opiskelijat ovat vastuussa koko tuotannosta.

Messut on aina järjestetty laadukkaasti. Kävijöitä on ollut n. 10 000. Messuja on vuosi vuodelta pyritty kehittämään vastaamaan yleisön sekä näytteilleasettajien toiveita, tänä vuonna siihen on panostettu enemmän kuin koskaan aiemmin.

Teemana on aina ajankohtainen korjausrakentaminen ja energiatehokkaat ratkaisut sekä mahdollisuudet. Haluamme laajentaa yleistä tietoutta aiheesta; rakennuksien vanhenemisesta, sen aiheuttamista ongelmista ja vaivoista sekä kertoa miten käyttöikää pystyy pidentämään kuluttajien puolesta hyvällä ylläpidolla tai tarvittaessa saneerauksin.

Tämän lisäksi haluamme tarjota tilaisuutta tutustua uusimpiin ratkaisuihin ja menetelmiin muun muassa energiatehokkaan rakentamisen saralla.

Messuiltamme tutuksi tullut sisustuscorner palaa ensi keväänä, tällä kertaa eri alojen esittelijöille löytyy omat cornerinsa. Vanhastaan tuttuja elementtejä messuillamme on työnäytökset, luennot sekä paneelikeskustelut teemaamme syventyen.

Tarjoamme mahdollisuutta tuoda yritystänne, tuotteitanne sekä palveluitanne esille standein sekä edellä mainituin keinoin niin kuluttajille kuin myös toisiin yrityksiin verkostoituen. Haluamme tarjota Teille parhaat messuolosuhteet kuin mahdollista viihtyisillä ja hyvin organisoiduilla messuilla.

Porin valmistuvat rakennusinsinöörit ry toivottaa teidät ja edustamanne yrityksen lämpimästi tervetulleeksi vuoden 2016 messuille.

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Messupäällikkö
Henri Pynnönen
pynnonen.messut(a)samk.fi
044 239 1642

Logistiikkavastaava
Iida Lehtinen
lehtinen.messut(a)samk.fi
Myyntipäällikkö
Jukka-Pekka Salmela
jpsalmela.messut(a)samk.fi
044 235 4051
Sisustusvastaava
Santra Väyrynen
väyrynen.messut(a)samk.fi
Markkinointipäällikkö
Kalle Salmela
salmela.messut(a)samk.fi
Laskutus
Pasi Jussila
jussila.messut(a)samk.fi
Markkinointi ja Messulehti
Henrik Haavisto
haavisto.messut(a)samk.fi
044 236 1630
Rakennusvastaava
Tuomas Anttila
anttila.messut(a)samk.fi
Toimisto
Lauri Kallio
kallio.messut(a)samk.fi
044 239 6592
Turvallisuusvastaava
Tuukka Järvenpää
järvenpää.messut(a)samk.fi

Jaa