Etsi

SAMKin Porin kampuskirjastot muuttavat – vaikuttaa myös Rauman, Kuninkaisten ja Taidekoulun kirjastopalveluihin

Porin kampuskirjastot ovat suljettuina 1.5. alkaen koko kesän 2017. Lainaa kesällä tarvitsemasi kurssikirjat ja muu painettu aineisto viimeistään huhtikuussa. Muutto vaikuttaa myös Rauman, Kuninkaisten ja Taidekoulun kirjastopalveluihin.

Muuttolaatikko

Porin kampuskirjastot ovat suljettuina koko kesän 2017. Tiedepuiston ja Tiilimäen kirjastot suljetaan 1. toukokuuta.

Lainaa kesällä tarvitsemasi aineisto viimeistään huhtikuussa. Muuton aikana Porin kampuskirjastoista ei saa kurssikirjoja eikä painettua aineistoa. Pahoittelemme, jos opintosi hankaloituvat muuton takia.

Muuton aikana Porin ja muiden kaupunkien kampuskirjastojen välillä ei kuljeteta kirjoja. Rauman, Kuninkaisten ja Taidekoulun kirjoja ei siis voi varata niin, että noutaisi kirjat Porista.

Porista lainattua kirjaston aineistoa voi palauttaa 17.5. alkaen Porin uudella kampuksella A-siivessä opintotoimiston edessä olevaan kirjaston palautuslaatikkoon.

 

Palvelemme netissä

INFOtelakka tarjoaa tukea tiedonhakuun HILLin kautta kirjaston ollessa kiinni. Kirjaston e-kirjoihin, verkkoaineistoihin ja tietokantoihin pääset Finnassa. Verkkokatko kuitenkin estää kirjautumisen SAMK-tunnuksella 5.–15.5.

 

Rauman, Kuninkaisten ja Taidekoulun kirjasto

Rauman kampuskirjasto on auki juhannukseen asti. Sen jälkeen kirjasto on kiinni elokuun puoleen väliin asti.

Kuninkaisten kirjasto Huittisissa on suljettu 26.6.–13.8. ja keskittyy syksystä 2017 lähtien erityisesti digitaalisen kirjaston palveluihin kuten verkko-ohjaukseen ja digitaaliseen kokoelmaan.

Taidekoulun kirjasto on suljettuna 1.5. alkaen ja avataan lukukauden alkaessa syksyllä. Kesän aukioloajoista tiedotetaan tarkemmin kirjaston nettisivuilla.

 

Tietoverkko- ja palvelukatko 5.–15.5.

SAMKin verkkopalvelut ovat poissa käytöstä 5.–15.5. Katko koskee koko SAMKia. Verkkoyhteydet ja järjestelmät, joihin kirjaudutaan SAMKin tunnuksilla, eivät toimi millään kampuksella. Tällaisia järjestelmiä ovat mm. sähköposti, Office365, SoleOps, Winha, Moodle ja intra. Missään kampuskirjastossa ei voi lainata. Finnaan ei voi kirjautua SAMK-tunnuksella. Kirjaston verkkoaineistoihin ei pääse SAMK-tunnuksella. Katkon jälkeen Tiedepuiston ja Tiilimäen kampuksilla ei ole käytettävissä verkkoyhteyksiä.

 

Opiskelu- ja opinnäytetyöasiat

Lue SAMKin kampusmuuttosivulta.

 

Miksi kirjasto on koko kesän suljettu?

Ovien ollessa suljettuina pakkaamme kirjastojen kokoelmat – 58 000 kirjaa ja 8 000 lehteä – muuttolaatikoihin ja muutamme uuteen kampukseen. Kesän aikana liimaamme ja koodaamme kirjoihin RFID-tunnisteet. Sen jälkeen siirrämme aineiston hyllyihin ja käyttöön. Puramme ja siirrämme myös osan kirjaston kalusteista ja teemme koko joukon muita järjestelyjä sekä huolehdimme uusien laitteistojen käyttöönotosta ja testauksesta. Henkilöstö pitää myös tavanomaiset vuosilomansa.

 

Tervetuloa uuteen Porin kampuskirjastoon

Pyrimme avaamaan uuden Porin kampuskirjaston viimeistään 4.9.

Postiosoitteemme on 1.5.2017 alkaen
SAMK-kirjasto Pori
PL 1001
28101 Pori

Katuosoite on Satakunnankatu 23, 28100 Pori.

Anna meille palautetta