Etsi

SAMKin Porin kampuskirjastot muuttavat – vaikuttaa myös Rauman, Kuninkaisten ja Taidekoulun kirjastopalveluihin

Porin ja Taidekoulun kampuskirjastot ovat suljettuina toukokuusta elokuuhun 2017. Muutto vaikuttaa myös Rauman ja Kuninkaisten kirjastopalveluihin.

Muuttolaatikko

Tiedepuiston, Tiilimäen ja Taidekoulun kampuskirjastot ovat suljettuina 1.5. alkaen koko kesän 2017. Rauman ja Kuninkaisten kirjastot palvelevat toukokuussa ja kesäkuussa.

Muuton aikana toukokuusta elokuuhun Porin ja Taidekoulun kampuskirjastoista ei saa kurssikirjoja eikä painettua aineistoa. Pahoittelemme, jos opintosi hankaloituvat muuton takia.

Lainojen eräpäiviä ei ole 1.5.–10.9. Voit siis pitää huhtikuun lopulla lainaamasi tai uusimasi aineiston syyskuuhun saakka.

Muuton aikana emme kuljeta kirjoja Porin ja muiden kaupunkien kampuskirjastojen välillä. Et siis voi varata kirjaa Rauman tai Kuninkaisten kirjastosta niin, että noutaisit kirjan Porista. Myöskään Porista emme lähetä kirjaa muualle.

Varausten tekeminen Finnassa  on rajoitettua ja mahdollista vain Rauman ja Kuninkaisten lainassa oleviin kirjoihin.

Porin kampuskirjastoista lainaamaasi aineistoa voit palauttaa 17.5. alkaen Porin uudelle kampukselle. Palautuslaatikkomme sijaitsee katutasossa opintotoimiston luona.

Varaukseen ja lainaukseen liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä avoinna olevaan kampuskirjastoon.

 

Palvelemme netissä

INFOtelakka tarjoaa tukea tiedonhakuun HILLin kautta kirjaston ollessa kiinni. Kirjaston e-kirjoihin, verkkoaineistoihin ja tietokantoihin pääset Finnassa.

 

Kuninkaisten, Rauman ja Taidekoulun kirjastot

Kuninkaisten kampuskirjasto palvelee normaalisti lukuun ottamatta kesätaukoa 26.6.–13.8. Toiminta painottuu syksystä 2017 alkaen digitaalisiin palveluihin ja verkko-ohjaukseen.

Rauman kampuskirjasto palvelee normaalisti lukuun ottamatta kesätaukoja 8.–15.5. ja 21.6.–20.8.

Taidekoulun kirjasto on suljettu 1.5.–27.8. Porin kampusmuuton takia.

Lainojen eräpäiviä ei ole 1.5.–10.9. Voit siis pitää huhtikuun lopulla lainaamasi tai uusimasi aineiston syyskuuhun saakka. Tarkat aukiolotiedot näet kirjaston nettisivulta.

 

Opiskelu- ja opinnäytetyöasiat

Lue SAMKin kampusmuuttosivulta.

 

Miksi Porin kirjasto on koko kesän suljettu?

Ovien ollessa suljettuina pakkaamme kirjastojen kokoelmat – 58 000 kirjaa ja 8 000 lehteä – muuttolaatikoihin ja muutamme uuteen kampukseen. Kesän aikana liimaamme ja koodaamme kirjoihin RFID-tunnisteet. Sen jälkeen siirrämme aineiston hyllyihin ja käyttöön. Puramme ja siirrämme myös osan kirjaston kalusteista ja teemme koko joukon muita järjestelyjä. Huolehdimme uusien laitteistojen käyttöönotosta ja testauksesta. Henkilöstö pitää myös tavanomaiset vuosilomansa.

 

Tervetuloa uuteen Porin kampuskirjastoon

Pyrimme avaamaan uuden Porin kampuskirjaston viimeistään 4.9.

Postiosoitteemme on 1.5.2017 alkaen
SAMK-kirjasto Pori
PL 1001
28101 Pori

Katuosoite on Satakunnankatu 23, 28130 Pori.

 

Anna meille palautetta