Etsi

Tervetuloa AMK-päiville SAMKiin!

Satakunnan ammattikorkeakoulu järjestää AMK-päivät 16.–17.5. teemalla Future Learning uudella kampuksella Porissa.

AMK-päivät 2018 – Future Learning

Vuoden 2018 ammattikorkeakoulupäivien teemana on Future Learning, jota tarkastellaan erilaisissa mielenkiintoisissa puheenvuoroissa ja työpajoissa. Toivotamme kaikki ammattikorkeakoulusektorilla toimivat ja tulevaisuuden osaamisesta kiinnostuneet tervetulleiksi ammattikorkeakoulupäiville SAMKiin Porin uudelle kampukselle.

Merkitse kalenteriin jo nyt!

Samaan viikkoon ajoittuu myös SAMKin, Arenen ja UASnet-verkoston järjestämä Future Learning in Higher Education -konferenssi, joka on eurooppalaisten ammattikorkeakoulujen edustajien verkostotapaaminen.

AMK-päiviä edeltävänä päivänä, 15.5.2018, on varattu aikaa eri AMK-verkostojen etkoille. Asiasta on tiedotettu AMK-väkeä sähköpostitse.

Päivien ilmoittautumisohjeet, ohjelma ja kulkemiseen sekä majoitukseen liittyvät asiat päivittyvät näille sivuille viimeistään tammikuun 2018 aikana.

Ilmoittautuminen & majoitus

 • Pääset ilmoittautumaan päiville ja varaamaan majoituksen samasta paikasta tammikuussa 2018
 • Päivät järjestetään osoitteessa: Asema-aukio/Satakunnankatu 23, Pori
 • Kulkeminen sujuu niin bussilla, junalla kuin lentokoneellakin

Ohjelma, puhujat & esitykset

 • Korkeakoulupolitiikan uudet tuulet
 • Opiskelijoiden unelmia oppimisympäristöistä
 • Mitä valmistuvalta opiskelijalta odotetaan?
 • Tekoäly ja pelillistäminen oppimisessa
 • Paljon muita mielenkiintoisia aiheita

AMK-päivät somessa

 • AMK päivät ovat aktiivisesti mukana somessa ennen tapahtumaa, sen aikana ja myös jälkeen
 • Seuraa Facebookissa: AMK-päivät
 • Twiittaa: @AMKpäivät
 • Lisää materiaalia: #AMKpäivät

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Käyntiosoite
Satakunnankatu 23
28130 Pori

Puhelin
(02) 620 3000

Sähköposti
info@samk.fi

SAMK uusi kampus

Arene ry

Arenen toiminnan tarkoituksena on ammattikorkeakoulujärjestelmän kehittäminen, ammattikorkeakoulujen välisen yhteistyön lisääminen sekä yhteisen keskustelufoorumin muodostaminen ammattikorkeakouluille. Arene ry on AMK-päivien toimeksiantaja, joka osallistuu aktiivisesti AMK-päivien suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Samklogo

SAMK

Satakunnan ammattikorkeakoulu, vuoden 2018 AMK-päivien järjestäjä, on noin 6000 opiskelijan ja 400 työntekijän monialainen ja kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Länsirannikon vaikutusalueella SAMK on merkittävä osaajien tekijä, kehittäjä, kansainvälistäjä ja yrittäjyyden edistäjä.

Akava

Akava on korkeakoulutettujen työmarkkinakeskusjärjestö, johon kuuluu 35 jäsenliittoa. Akava valvoo jäsenkuntansa etuja ja toimii jäsentensä yhteiskunnallisena puolestapuhujana. Akava, sen neuvottelujärjestöt ja liitot tekevät työtä, jotta akavalaiset menestyvät ja voivat hyvin työurallaan.

STTK

STTK on poliittisesti sitoutumaton ja moniarvoinen koulutettujen ammattilaisten keskusjärjestö, johon kuuluu 17 jäsenliittoa ja noin 540 000 jäsentä. Järjestön visio on menestyvä Suomi, jossa yhteistyöllä rakennetaan maailman parasta työelämää ja hyvinvointia.

Anna meille palautetta