Etsi
28.6.2017 | SAMK

SAMK siirtyy joustavaan valmistumiseen

SAMK luopuu syyslukukaudesta 2017 alkaen kuukausittaisista valmistumispäivistä. Opiskelija voi valmistua yksilöllisesti, kun opinnot ovat tulleet valmiiksi ja opiskelija on jättänyt tutkintotodistushakemuksen.
15.6.2017 | Hyvinvointi ja terveys

Tulevaisuuden leikkipuisto kannustaa kaikki liikkumaan

Minkälainen on tulevaisuuden leikkipuisto? Turun ammattikorkeakoulun ja Satakunnan ammattikorkeakoulun visiossa puisto kannustaa kaikki liikkeelle toimintakyvystä riippumatta. Korkeakoulut julkaisivat sähköisen suunnitteluoppaan, joka sisältää tarvittavat tiedot tulevaisuuden leikkipuiston toteuttamiseen.
2.6.2017 | SAMK

Yhteistyökumppani esittäytyy – Changzhou-viikko alkaa 8.6. Porissa

Satakunnalla on lämpimät ja aktiiviset suhteet Kiinan Changzhoun piirikunnan kanssa. Satakuntaliiton ja Changzhoun kaupungin yhteistyösopimuksen kautta Satakunnan alueen yrityksille tarjotaan kontakteja Changzhousta ja sen lähialueilta. Changzhoun yliopisto on SAMKin strateginen partneri ja SAMKilla on oma toimisto kaupungissa. Changzhou-viikkoa vietetään Porissa 8.6. alkaen.
19.5.2017 | SAMK

Muutto Porin kampukselle edennyt onnistuneesti

Muutto Porin uudelle kampukselle on edennyt suunnitelmien mukaisesti. Lähes koko Porin-henkilökunta on siirtynyt uusiin tiloihin. Kalustus- ja asennustyöt jatkuvat. Uusien opiskelijoiden valintakokeita pidetään kampuksella tulevina viikkoina.