Etsi
SolarLEAP Satakunta Rauma
17.3.2017 | Energia

SAMK jakaa avointa aurinkoenergiatietoa

Moni aurinkoenergiasta kiinnostunut kaipaa havainnollista ja käytännönläheistä tietoa kotitalouksien aurinkosähkö- ja -lämpöratkaisuista. Solarforum-sivuilta voi seurata satakuntalaisissa omakotitaloissa tehtyjen ratkaisujen tuottoa.
New home construction framing
8.3.2017 | Energia

Nollaenergiatalon voi toteuttaa myös vähähiilisesti

Suomessa valmistellaan siirtymistä lähes nollaenergiarakentamiseen uudiskohteissa, mutta SAMKissa valmistellaan jo siirtymistä kohti vähähiilistä nollaenergiarakentamista. Pientaloissa hiilijalanjälkeen voidaan vaikuttaa monella eri tavalla.
Juhani Kanerva
4.1.2017 | Energia

Insinööri Kanerva toimii aurinkoenergialla

Intia herätti Juhani Kanervassa uinuneen ympäristöinsinöörin. Tuumasta toimeen ja opiskelemaan – tietysti englanniksi. Nyt Kanervan yritys suunnittelee ja toteuttaa aurinkovoimaloita ympäri maailmaa.
14.6.2016 | Energia

Opiskelijat kehittävät kestävää ja älykästä kaupunkia CoastALissa

Satakunnan ja Turun ammattikorkeakoulun opiskelijat ovat olleet mukana kehittämässä Skanssin alueen energia- ja jäteratkaisuja Turussa. Tavoitteena on "älykäs ja kestävä" kaupunginosa. Koko kevään 2016 monialaiset opiskelijaryhmät opiskelivat kestävien, älykkäiden kaupunkien aihepiiriä ja tekivät projektityötä siihen liittyen. Opiskelijat jakautuivat energia- ja jäteasioita miettiviin ryhmiin.